Mai mult şi mai multe PDA utilizatorii sunt adăugând joc jocuri la lista de lucruri pe care le face pe PDA. Puteti petrece necrezut sume de bani cu privire la aceste jocuri sau le puteţi obţine gratuit.? Cine nu-i place ceva pentru obtinerea liber?? Aceasta este, de fapt, mai uşor atunci s-ar putea să cred că pentru a obţine gratuit versiunea completa Pocket PC jocuri.? Trebuie doar să ştii unde să te uiţi. Există câteva tipuri diferite de jocuri şi tu ar trebui sa ne să ştiu despre ei înainte de a pleca, astfel încât să căutaţi ceea ce va lucra pentru tine.?

Primul tip este numită freeware.? Freeware este, după cum sugerează şi numele, gratuit.? Nu aveţi sus plăti orice înregistrare sau alte taxe.? Ea poate fi distribuit liber, fără a-ti face griji.? Acestea sunt destul de uşor de găsit, cu o simplă căutare pe un motor de căutare.? Trebuie doar să scrieţi cuvântul "freeware", împreună cu numele sau tipul de joc pe care il cautati.? Un alt tip de gameware este shareware.? Shareware este doar o versiune parţială a unui joc.? Aceasta este o modalitate pentru un joc de decizie pentru a vă juca înainte de a încerca.? Uneori, trebuie să plătească o taxă pentru a putea descărca jocul.? Aceste tipuri de joc depozitare au adesea niveluri care sunt blocate sau alte caracteristici care nu se poate utiliza până când veţi plăti o taxă de înregistrare.? Unele jocuri sunt de fapt, în valoare de achiziţie, astfel cum shareware, deoarece numai opţiunile avansate sunt blocate, lăsându-vă cu principalele joc joc accesibil.? Un dezavantaj pentru mai multe shareware este ceea ce ei au adesea sunt numite ponei ecrane.? Aceste ecrane ponei? Pop până să vă reamintesc să se înregistreze în joc.? Dacă eşti în căutarea unui adevărat liber descărca versiunea completă, probabil, ar trebui să stai cu freeware.

Există două tipuri diferite de jocuri care pot fi găsite în freeware.? Nu sunt clone şi originale.? Originale sunt mult mai greu de găsit apoi clone.? De obicei, gratuit versiuni ale unui joc original, sunt disponibile numai pentru jocurile vechi care nu mai sunt profitabile.? Producătorul apoi le permite să fie distribuite pentru nici un cost.? Clone versiuni a copia un popular joc.? Creatorul va face un joc nou, bazat pe conceptul de un joc existent.? Ei schimba-te un pic, pentru a evita pe care încalcă drepturile de autor.? Clonelor sunt uşor de găsit şi disponibilă pe scară largă pentru toate PDA diferite tipuri.? Veti avea cea mai mare noroc găsi o clona versiune de un joc, dar în cazul în care acesta este un joc mai vechi s-ar putea să te norocos şi să fie capabil să-l găsiţi pe gratis.

Dacă doriţi o versiune pentru Pocket PC joc gratuit cu siguranţă va trebui să începeţi să căutaţi prin internet.? Recomandată lucrurile să caute sunt freeware clone.? Frumusetea de clone te primesc ca jocul pe care este, în principiu, ca şi numele de marcă versiune, dar pe gratis.? Odată ce ai descoperit freeware lume de tine nu va cumpăra un joc din nou.
Articolul a fost scris de Charlie Cory, care este proprietarul Pocket PDA. Obtinerea de computere portabile din palma. PDA Pocket oferă sfaturi despre poket PC-uri.

0 comments