Jocurile PC si Gameri

Posted by Cosmin | 6:11 AM

Pentru joc video, indiferent dacă acestea sunt sau casual hardcore, jocuri video, oferă un mecanism de a scăpa de fantezie şi bucurie. Pentru cei care sunt dezactivate, jocurile video sunt mai mult decât distracţie, este o linie de viaţă, o conexiune socială.

Recensământul Statelor Unite afirmă că aproximativ 40 de milioane de americani au un anumit grad de depreciere, care este un pic peste 10% din populaţie. Totuşi, piaţa pentru persoane joc este destul de mult complet non existente. Acum, există un număr de companii care s-au făcut lor de jocuri mai accesibile pentru cei cu handicap, dar este o mică minoritate. Nu sunt sigur în cazul în care joc video industriei consideră că este ca nu o piaţă destul de mare pentru a viza sau nu. Indiferent de vedere este, de pe piaţă pentru persoane joc este enorm. Nu toate, care are un handicap este bunica sau grandpas vârstă, sau de fapt chiar nascut cu un handicap.

Unele din cele mai mari joc sunt în Irak şi Afganistan, chiar acum. Aceste curajos, bărbaţi şi femei, din păcate pierde membrelor în timpul războiului, dar ele nu îşi pierd pasiunea pentru jocurile video, ca o chestiune de fapt, jocuri video, poate fi singura piaţă de desfacere pentru a aduce unele normalitate înapoi în viaţa lor. Fiind limitate la un scaun cu rotile, pat sau de o camera este destul de greu, fiind încă în măsură să socializeze prin intermediul jocurilor video poate alina durerea sau depresie, s-ar simţi, chiar dacă numai pentru câteva ore, aceştia merită cel puţin, ca şi multe altele .

Jocuri video dă cineva cu handicap şansa de a interacţiona cu alţii, să vă alăturaţi unei comunităţi, a crea relatii de finalitate, lasă în urmă realitate pentru un moment şi trebuie să fie capabil să ruleze, arunca, canta sau ce este că ei nu pot face mai. Credeţi sau nu, aceste joc va fi cel mai loial şi dedicat tuturor joc.

În orice societate care am înţeles că este de bani, va dura un pic mai mult timp şi bani pentru a face unele din aceste jocuri accesibile pentru cei cu handicap. Dar financiar de joc video industria poate face acest lucru, este o foarte puternica industrie indiferent de ce economia se face la timp. Şi pe termen lung de timp suplimentar investit va fără îndoială dea roade, şi ceea ce este şi mai bună este că vi se va schimba şi de economisire a someones viaţă. Cine ar fi crezut de jocuri video, efectuate atât de mult valoarea şi sensul, este un lucru frumos. Pace, prosperitate şi Video Games!

Denard King este un joc video entuziast, care este intrigat de joc video industrie. Http://www.consoles-accessories.com site-ul lui este tot despre joc video accesorii, descarcă şi modchips care ajuta scoate la adevărata valoare de console de jocuri.

Intregul articol.

0 comments